S’ka kush të kujdeset për fëmijët tuaj?! Kina nxjerr në treg robotin-dado

Kliko per me shume info

Prindërit kinezë e kanë zgjidhur çështjen se kush do t’ia mbajë fëmijët e tyre.

Roboti iPal, që kushton 1400 dollarë, është dadoja perfekte për të vegjëlit. Ai flet dy gjuhë, jep mësime matematike, tregon barcoleta dhe komunikon me fëmijët me anë të një ekrani që ka në gjoks.

Kliko per me shume info

Roboti sillet si një fëmijë 4-8 vjeç, duke u bërë si një pjesëtar shtesë i familjes dhe duke i hequr prindërve ngarkesën e përkujdesjes për të voglin.

Një aplikacion në celular u lejon gjithashtu prindërve që të shohin dhe të dëgjojnë gjithçka që ndodh në afërsi të robotit-dado

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.