“Lajthit” imami shqiptar: Si pejgameri kreu marrëdhënie me 90 gratë e tij për një natë dhe s’i la shtatzënë

0

Një imam shqiptar ka çuditur me deklaratën e tij mbi fenë islame teksa ka përcjellë një tregim.

Kliko per me shume info

Ai shprehet se një pejgamber kishte 90 gra dhe një natë vendosi që të ketë mardhënie intime me të gjitha.

Sipas imamit, pejgamberi synonte që patneret e tij të sillnin në jetë 90 luftëtarë, por asnjëra prej tyre nuk mundi të lindë shëndetshëm pas ai harroi të thoshte inshallah para aktit seksual.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.