Komentatori i televizionit publik shqiptar: Jam tifoz i Serbisë në Botërorin e Rusisë

Kliko per me shume info

Ndoshta askujt nuk i ka shkuar mendja që një shqiptar mund të bëjë tifo për kombëtaren e Serbisë në kampionatin botëror “Russia 2018”.

Por publikisht në ekranin e “Ora News” komentatori Konstandin Grillo ka deklaruar që do të jetë një tifoz i Serbisë në këtë kampionat botëror.

Kliko per me shume info

Komentatori zyrtar i televizionit publik të Shqipërisë Konstadin Grillo, ka deklaruar që është tifoz i Serbisë dhe po ashtu i Crevena Zvezdës.

“Jam tifoz i Serbisë, normalisht edhe me Holandën por mungon Holanda dhe jam një tifoz i Serbisë, pasi është edhe nga Ballkani, jemi të lidhur me futbollin serb, unë jam tifoz i Zvezdës që kur kam qenë fëmijë” tha Kosta Grillo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.