1000 dollarë dita, pushime në Rusi për drejtuesit e FSHF

0

Në varësi të Federatave të ndryshme dhe të rolit brenda institucionit, delegatët përfitojnë nga 250 deri në 1000 dollarë në ditë, gjatë gjithë kohës së qëndrimit të tyre në vendin ku organizohet Kongresi dhe në periudhën kur u kërkohet të jenë të pranishëm në aktivitete apo mbledhje të ndryshme të FIFA-s.

Kliko per me shume info

Kësisoj, Duka, Nuri dhe Shulku përfitojnë minimalisht katër ditë dieta për qëndrimin e tyre, jo keq si pushime të paguara në Moskë apo jo? Sidomos kur voton për projektin humbës si në rastin e Marokut… /vipsport

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.