Vdes rrugëve si e pastrehë, me 1 milion euro në bankë

Banorët e njihnin prej vitesh gruan me duar të gjymtuara, që jetonte prej vitesh në rrugët e qytetit, por nuk e dinin që kishte mbi 1 milion euro në bankë.

Fatima Othman, nga një qytezë e vogël në Liban, u gjymtua gjatë luftës civile (1975-1990), dhe humbi jetën në moshën 52 vjeçare.

Kliko per me shume info

Policia u habit kur i gjeti mes plaçkave një qeskë me rreth 3000 dollarë, por u habit edhe më shumë kur i kontrolloi emrin në bankë dhe doli që ajo kishte rreth 1 milionë euro të trashëguara në një llogari bankare.

Sipas dëshmive, ajo jetonte nëpër rrugë sepse ishte e vetmja lloj jete që njihte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.