Shpiken mbathjet që nuk kanë nevojë të lahen

Kliko per me shume info

Një kompani daneze ka krijuar mbathje që mund të mbahen veshur me javë të tëra, pa qenë nevoja që të lahen.

Organic Basics ka përdorur materiale që përdor edhe NASA për këto mbathje. Këto materiale janë antimikrobe dhe thuhet se mund të vrasin 99,9% të baktereve.

Kliko per me shume info

Këto mbathje përshkruhen si “të durueshme, të rehatshme dhe që nuk mbajnë erë”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.