Pushohen 36 punonjës tek Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor

Kliko per me shume info

Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm i Kujdesit Shëndetësor ka shkarkuar nga puna 36 punonjës.

Ky shkarkim vjen pasi Këshilli Administrativ ka bërë shkrirjen e strukturave që kanë të bëjnë me monitorimin e spitaleve, për ristrukturim dhe riemërim të vendit të punës.

Kliko per me shume info

Të larguarit nga puna shprehen se do t’i drejtohen gjykatës nëse Fondi s’tërhiqet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.