Nxënësit bojktojnë mësimin, nuk e duan italishten si gjuhë të huaj

Kliko per me shume info

Nxënësit e klasës së dytë B të ciklit fillor në shkollën 9 vjeçare  ‘Hasan Prishtina’ kanë bojkotuar mësimin. Bojkoti është ndërmarrë me inciativën e prindërve të nxënësve, të cilët kundërshtojnë vendimin për vendosjen e italishtes si gjuhë të huaj. Ata thonë se nuk do ti sjellin fëmijët në shkollë deri sa të vendoset anglishtja gjuhë e huaj.

Vendimi është marr pa aprovimin tonë. Kemi bërë peticion, drejtoria nuk na ka dhënë përgjigje, janë shprehur prindërit të ciolët shtojnë se janë të detyruar ti dërgojnë fëmijët në kurse private, nje kosto shtese per ta dhe e pamundur per tu perballuar financiarisht.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.