Linda Morina dhe Lek Plepi të martuar bashkë?

Kliko per me shume info

Lek Plepi dhe Linda Morina janë të ftuar tek ‘Zonë e Lirë’ dhe si gjithmonë moderatori, Arjan Çani i ka provokuar.

Ai ka pyetur Lindën nëse e ka menduar ndonjëherë Lekën si partner, dhe ajo është shprhur se e shikon si koleg.

Kliko per me shume info

Teksa më pas Leka ka ndërhyrë duke thënë se çfarë e kishte atë pyetje a e ke menduar? Pasi sipas Lekës ato ndoshta mund ti kishin bërë ata plane me kohë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.