Kukan: Ballkani Perëndimor pjesë integrale e Europës, e ka të ardhmen veç në BE

Kliko per me shume info

Europarlamentari Eduard Kukan, është i mendimit se Ballkani Perëndimor e ka të ardhmen veç në BE.

Nëpërmjet një reagmini në Twitter, Kukan, është shprehur se Ballkani Perëndimor është pjesë integrale e Europës.

Kliko per me shume info

“Unë nuk shoh ndonjë të ardhme tjetër për Ballkanin Perëndimor sesa BE. Nuk ka alternativë, asnjë plan B. Ballkani Perëndimor është pjesë integrale e Evropës dhe ata i përkasin komunitetit tonë”, shkruan Kukan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.