Keni dëgjuar për depozitën në Lek me normë interesi 4.5%?

Kliko per me shume info

I keni dëgjuar të rejat e fundit? Po, tani keni vërtetë një arsye më shumë për të investuar kursimet tuaja. Për të gjithë ju që nuk keni qenë të kënaqur me normat e interesit të depozitave në vitet e fundit, Intesa

Sanpaolo Bank Albania sapo ka prezantuar depozitën 5 vjeçare në Lek me normë interesi 4.5% në vit!
Tani e kuptoni pse të gjithë dalin së fundmi të buzëqeshur nga degët e Intesa Sanpaolo Bank Albania!
Nuk është një sekret! Nga kjo depozitë mund të përfitoni edhe ju, nëse doni të investoni kursimet tuaja
në lek, pasi ofrohet për çdo individ.

Kliko per me shume info

Kalimi i Depozitave nga Euro në Lek bëhet duke i ruajtur të gjitha interesat e përfituara!
Ajo çfarë i habit të gjithë është se edhe nëse keni aktualisht një depozitë të pamaturuar në Euro, ju
mund ta kaloni atë shumë thjesht në depozitën 5 vjeçare në lek, mjafton të paraqiteni në degën më të
afërt të Intesa Sanpaolo Bank Albania. Njëkohësisht, çdo vit, për 5 vjet, interesat do të kalojnë në
llogarinë tuaj rrjedhëse dhe mund t’i përdorni kur të doni, sipas nevojave tuaja.

Tani mbetet në dorën tuaj, nëse do ta ruani këtë sekret apo do ta ndani me të tjerët, që të gjithë të
mund të përfitojnë nga depozita në Lek me normë të pabesueshme interesi 4.5% në vit e Intesa
Sanpaolo Bank Albania! NJE BOTE MUNDESISH REALE!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.