Avokati i Izet Haxhisë dorëzon kërkesën: Të rihapet dosja e vrasjes së Azem Hajdarit

Kliko per me shume info

Avokati i Izet Haxhisë kishte paralajmëruar dhe disa dite më parë rihapjen e çështjes së klientit të tij. Ndersa diten e sotme Fran Dashi ka paraqitur kërkesën për rivendosjen në afat të ankimimit ndaj vendimit për Izet Haxhinë.

“Edhe Gjykata e Shkallës së parë të rrethit gjyqësor Tiranë në vitin 2001 ka deklaruar largimin e të pandehurit, duke caktuar avokat kryesisht dhe duke bërë gjykimin në mungesë në të gjitha shkallët e gjykimit. Ne kemi besimin e plotë se çështja do të shkojë drejt rihapjes”, tha avokati Dashi më 9 maj.

Kliko per me shume info

Izet Haxhia u ekstradua në Shqipëri pas 19 vitesh, ai është dënuar me 25 vite burg për bashkëpunim në vrasjen e Azem Hajdarit

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.