Trendi i momentit, por ky detaj i make upit është i rrezikshëm

Kliko per me shume info

Peneli momentalisht është trendi i momentit por vajzat rralle kujtohen se në fakt duke e vendosur përditë prishin formën e syrit dhe njëkohësisht e dëmtojnë atë.

Nëse lexoni studimin e fundit të publikuar në “Eye and Contact Lens” do të tregoheni më të kujdesshëm në aplikimin e penelit ose do të hiqni dorë prej tij.

Kliko per me shume info

Sipas Daily Mail studimi ka treguar se aplikimi i penelit në brendësi të syrit, përveçse është shumë i dëmshëm, mund edhe të deformojë formën e tij.

Studiuesit sugjerojnë më mirë përdorimin e tonit të errët, nëpërmjet një aplikimi të kujdesshëm me anë të një furçeje.

Në pjesën e poshtme të syrit nuk është aspak i sugjeruar përdorimi i penelit, për shkak të infeksioneve që shkakton dhe njëkohësisht peneli në pjesën e poshtme ka tendencë ta bëjë syrin të duket më i vogël.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.