Pezullohen nga detyra 4 zyrtarë të Drejtorisë së Taksave

Kliko per me shume info

Pezullohen nga detyra 4 zyrtarë të Drejtorisë së Taksave në Fier.

Pezullimet e zyrtarëve nga Bashkia e Fierit kanë ardhur për shkak të ankesave nga qytetarët për mungesë etike në komunikim si dhe për parregullsi në procedura që lidhen me faturimet ndaj biznesit.

Kliko per me shume info

Ndaj zyrtarëve, emrat e të cilëve nuk bëhen ende me dije, ka nisur edhe procedim disiplinor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.