Miriam Cani me vëllain ngjajnë si dy pika uji

Kliko per me shume info

wwMiriam Cani dhe kantautorit Alban Skënderaj janë ndër çiftet më të dashura për publikun shqiptar, me një marrëdhënie të konsoliduar mes tyre dhe me një karrierë të pasur.

Miriam Cani është e lidhur ngushtë me familjen e saj. Duket se vëllai dhe Miriam gjajnë shumë me njëri tjetërin.

Kliko per me shume info

Vëlla e motër shfaqen të buzëqeshur, ndërsa shijojnë natyrën dhe kohën e bukur bashkë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.