I gjeni në veshje dhe atlete, përse shërbejnë pakot e vogla

Qeset me xhel silici mund të kenë përdorim të shumëfishtë, mbase deri tani vetëm i keni hedhur pa e ditur përse shërbejnë.
Këto qese të vogla me xhel silici i merrni çdoherë kur blini veshje, këpucë të reja, çanta etj. Në vend që t’i hidhni, përdorni, sepse do t’ju ndihmojë shumë.

Në të vërtetë, mund t’i vendosni në kutinë e veglave që të mos oksidojnë, në torbën në të cilën bartni gjëra kur shkoni në palestër apo në torbën ku mbani fotoaparatin, sepse ato pengojnë grumbullimin e lagështisë, transmeton Telegrafi.

LEXO EDHE:  Mbahet 36 orë në “jetë” truri pa trup
Kliko per me shume info

Vendoseni ndonjë qese në komodinën në të cilën i mbani peshqirët, në komodinën ku mbani briskun e rrojës, në qese ku i vendosni zbukurimet e bredhit të Vitit të Ri, sepse kur t’i përdornin vitin tjetër do të duken si të reja.

Mbani afër xhamit të përparmë të veturës në mënyrë që të pengoni mjegullimin e tij, vendosni në çantë të grimit që të ruajnë freskinë, mbani në fotoalbum të fotografive që të duken si të reja.

LEXO EDHE:  E rrallë, njihuni me gjarprin fluturues

Mbani në afërsi të farërave të cilat dëshiroi t’i mbillni.
Zgjidhni problemin me aromën e keqe të librave të vjetra, duke vënë në to qesen e silicit.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here