BMW iX3, një SUV që arrin 400 km me një mbushje elektrike

Kliko per me shume info

Me një devijim të butë të dizajnit në raport me vijën e saj standarde, iX3 nuk shkon shumë larg nga “vëllezërit” dhe dallimi më i madh është një maskë e mbyllur e përparme që redukton rezistencën e ajrit dhe përmirëson aerodinamikën e automjetit.

Aerodinamika është në fokus dhe kur bëhet fjalë për rrota të lehta alumini të projektuara posaçërisht, dhe arsyeja është që të rritet sfera e automjetit.

Kliko per me shume info

Me një fuqi elektrike prej 200 kw ose 272 kuaj fuqi, iX30 mund të kalojë 400 km me një mbushje. Me një mbingarkesë prej 150 kWh, bateria mund të ngarkohet për vetëm 30 minuta.

Ky SUV duhet të ofrojë të njëjtin nivel komoditeti dhe rehati si versioni standard BMW X, dhe për shkak të baterisë së instaluar në dysheme, do të ketë më shumë hapësirë për pasagjerët në kabinë

BMW iX3 pritet të dalë në treg në vitin 2020.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.