Rama njofton nga Elbasani vendimet e reja të qeverisë

Kliko per me shume info

Qeveria është mbledhur sot në Elbasan, sipas rregullit të vendosur nga kreu i qeverisë, çdo muaj në një qark të ndryshëm.

Nga Elbasani, Rama ka njoftuar para medias vendimet e rëndësishme që ka marrë qeveria lidhur me financimin për përfundimin e rrugës Tiranë – Elbasan dhe Elbasan – Korçë; po ashtu, për ndërtimin e  disa fshatrave turistikë.

Kliko per me shume info

“Kemi marrë vendim për të finalizuar strukturimin e Drejtorive të Bujqësisë. Nga sot ato nuk do të jenë më si atavizën i sistemit të kaluar pro do të jenë si 4+4 agjensi rajonale. Një prej tyre, si agjensi veterinare, do të ketë qëndër Elbasanin.

Rama ka njoftuar se më në fund u arrit një marrrëveshje e rëndësishme për gratë e sëmura me kancer; qeveria ka arritur të lidhet me kompaninë mëmë të prodhimit të medikamenteve për këto gra me qëllim që t’i marrë me çmim të ulët dhe përgjigja ka qënë pozitive.

ERTV Live😊: Elbasan – Komunikim pas mbledhjes së Këshillit të Ministrave

Posted by Edi Rama on Dienstag, 13. März 2018

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.