Lind para kohe, foshnjës i dallohet dhe truri

Kliko per me shume info

Ajo kishte nevojë për ringjallje pas lindjes, nuk kishte frymëmarrje për shtatë minuta dhe gjithashtu kishte një mushkëri të dëmtuar. Por ajo mbijetoi.

Një nënë ka zbuluar se si foshnja e saj e parakohshme ka lindur me lëkurë të kuqe dhe me trurin e saj të dukshëm.

Kliko per me shume info

Nëna e tre fëmijëve Cheri, tani 22, lindi vajzën Hailie Dillon më 23 shkurt të vitit të kaluar pas vetëm 23 javëve dhe gjashtë ditëve të shtatzënisë.

Kjo do të thoshte se lëkura Hailie nuk kishte pasur kohë për të zhvilluar pigmentim dhe kafka e saj nuk ishte plotësisht e zhvilluar.

Foshnja mbijetoi me një mushkëri të dëmtuar dhe shtatë minuta pa frymë pasi u lind në Spitalin James Cook në Middlesbrough, por 18 ditë më vonë, Price ishte në gjendje të mbante vajzën e saj për herë të parë.

“Kur Hailie lindi, duket e keqe ta them, por ajo dukej si një i huaj i kuq”, tha Price, i cili jetonte në Isle of Wight.

“Ajo ishte ende në fazën e fetusit dhe ajo nuk dukej aspak si një fëmijë, nuk mund të besonim se ajo madje mbijetoi.

“Që nga lindja ajo u vendos në një inkubator dhe nuk mund ta preknim atë – por ne mund të shihnim të gjitha venat e trurit të saj përmes lëkurës së saj të kuqe”. Hailie tani është një njëvjeçare e shëndetshme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.