Kokaina rekord në Durrës, media franceze në alarm: Ka bashkëpunëtorë brenda shtetit

Kliko per me shume info

Ngrihet alarmi dhe paniku per zgjerimin e ndikimit dhe influences ruse në Europë. Sipas medias franceze “Radio France International” Europa është në prag të një lufte të ftohtë pas dyshimit të helmimit të britanikut nga një agjent i dyfisht rus. Dyshimet janë edhe për influencën e qeverisë ruse në zgjedhjet presidenciale amerikane dhe franceze

Një tjetër shqetësim i ngritur nga kjo media është edhe droga me sasi rekord e kapur në shkurt të këtij viti në Shqipëri. Sipas medias franceze ka dyshime se janë të përfshirë vetë drejtuesit e shtetit në trafikimin e kësaj sasie te madhe droge, ku e quan dhe Kolumbinë e Europës.

Kliko per me shume info

“Shqipëria gramafoni i drogës në Europë. Dyshimet janë për bashkëpunëtorët në rradhët më të larta të shtetit. Çështja shkon deri në atë pikë sa që e quajmë Kolumbia e Europës. Në shkurt të vitit 2018, u kapën 631 kilogram kokainë me vlerë 180 milione euro në tregun e zi. Kjo është sasia më e madhe e kapur në historinë e këtij vendi”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.