Ja kuptimi i numrit 666

Numri 666 është një numër i cili njerëzit i japin kuptime të ndryshme. Më shumë përhapuri është se ky numër është numri i djallit. Vetëm njerëzit e që e pranojnë djallin dhe e ndjekin atë, këtë numër e konsideojnë të shenjtë.

Ka shumë keqkuptim lidhur me tre 6-at e famshme, por në fakt ky simbol ju ndihmon shumë. Është në fakt, një mënyrë për t’ju kujtuar se duhet të vini vlerat morale dhe shpirtërore përpara atyre materiale.

LEXO EDHE:  Pesë kuriozitete shkencore për dashurinë
Kliko per me shume info

Nëse e shikoni këtë numër, kushtojuni vëmendje mendimeve tuaja. A janë mendimet në një vijë me parimet tuaja? Nëse jo, ndaloni dhe rimendojeni gjithçka siç e besoni vërtet.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here