Zv/Ministrja e Kulturës kundër Kumbaros: Ligji për artin dhe kulturën ka gabime

Kliko per me shume info

Zv/ministrja e Kulturës, Valbona Shujaku e ftuar në Ora Neës ka pranuar hapur se ligji për artin dhe kulturën ka pasur gabime nga ana e Ministrisë së Kulturës.

“Ligji për artin dhe kulturën, besoj se është një keqkuptim. Besoj është për gabim të Ministrisë së Kulturës.

Kliko per me shume info

Kemi bërë një gabim gjatë hapave. Ideja është për të bërë disa ndryshime në ligj të bëra nga juristët që nuk janë as artistë dhe as aktorë.

As unë nuk e kam pasur të qartë. E pranoj.

Janë disa gjëra që janë keqkuptuar në shprehje kur flitet për institucionet e varësisë. Këtu është gabimi jonë për të mos u krijuar ky keqkuptim”, tha zv.ministrja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.