Zgjidhen anëtarët e Komitetit Ekzekutiv të FSHF, ja emrat

Kliko per me shume info

Pas përfundimit të zgjedhjeve për kreun e ri të FSHF-së, në ambientet e hotel “Adriatikut” po zhvilohet votimi për zgjedhjen e anëtarëve të Komitetit Ekzekutiv të FSHF-së.

Nga 23 anëtarë do të zgjidhen nëntë më të votuarit. Ajo që bie në sy është atmosfera në sallën ku po zhvillohen votimet. Ajo është thuajse bosh dhe se të deleguarit po votojnë në mënyrë të çrregullt.

Kliko per me shume info

Deri më tani janë zgjedhur 5 nga 9 emrat që do të jenë anëtarë të Komitetit Ekzekutiv të FSHF-së. Të tjerët janë në balotazh dhe do zgjidhen me raundin e dytë.

Avdyl Kuriu

Arben Dervishaj

Fatbardh Jera

Lutfi Nuriu

Vasil Bicaj

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.