Ushqimet që ju ndihmojnë të përqendroheni në provime

Kliko per me shume info

Shumica  studentëve humbasin përqendrimin ndërsa janë para provimit.

Një rol të rëndësishëm në këtë luan ushqimi.

Për të rritur nivelin e përqendrimit nevojitet të konsumoni disa lloje ushqimesh.

Kliko per me shume info

Qumështi i bajameve. Proteinat që ai përmban ndihmojnë më shumë në përqendrim si dhe rrisin energjinë.

Lëngjet nga Boronica. Janë të pasura me antiokidantë që mbrojnë qelizat e trurit nga dëmtimet dhe me vitaminën C që ndihmon në kujtesë.

Pije nga çokollata e zezë. Çokollata e zezë ndihmon në rritjen e kujtesës, kohën e reagimet dhe aftësitë për zgjidhjen e problemeve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.