Ushqimet që duhen shmangur nëse doni të eliminoni puçrrat

Kliko per me shume info

Për të gjitha ato femra që kanë probleme me lëkurën, ka një zgjidhje dhe zgjidhja gjendet te ushqimi.

Nëse doni të shpëtoni nga puçrrat, duhet të dini se kush janë ushqimet që i shkaktojnë ato.
Më poshtë zbuloni se cilat ushqime duhet të eliminoni për një fytyrë të pastër.

Kliko per me shume info

1.Ëmbëlsirat – Puçrrat krijohen kur poret prodhojnë më shumë yndyrë sesa duhet. Kjo ndodh për shkak se disa ushqime nxisin këtë tejprodhim yndyre. Ëmbëlsirat dhe gjithçka që kthehet në sheqer pasi konsumohet janë ushqime që nxisin prodhimin e tepërt të yndyrës.

2.Fast Food – Kanë shumë yndyrë që do të ndikojë për keq në lëkurën e fytyrës

3.Bulmeti – Ushqim që shkakton puçrra është edhe bulmeti. Përmban hormone natyrore që kur konsumohen rrisin prodhimin e yndyrës nga lëkura.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.