Urimi më i bukur për Kosovën vjen nga Skocia

Kliko per me shume info

Festa e 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës vazhdon të jetë aktuale, dy ditë para kremtës zyrtare.

Në vazhdën e urimeve për 10 vjetor, nga Skocia e largët ka ardhur një urim tejet i bukur.

Kliko per me shume info

Nëntogeri kosovar, Ismail Hoxha ka patur fatin që të jetë bashkë me kadetët nga Skocia të cilët e nderuan atë dhe Kosovën me një urim special për 10 vjetorin e shtetësisë së Kosovës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.