U rrëzua për herë të tretë, miratohet lista me anëtarët për KLGJ dhe KLP

Kliko per me shume info

Është miratuar në parlament lista me anëtarët kandidatë për Këshillin e Lartë Gjyqësor dhe Këshillin e Lartë të Prokurorisë.

Pavarësisht se lista e anëtarëve për KLGJ dhe KLP nuk mori votat e duhura, 93, u miratua pasi arriti në raundin e tretë dhe të fundit. Lista mori 72 vota pro, 1 kundër dhe 1 abstenim.

Kliko per me shume info

Lista e kandidatëve për KLGJ

Nga trupa e Avokatisë

-Fatmira Luli

-Alban Toro

Nga trupa e pedagogëve

-Erjon Muharremaj

-Maksim Çoku

Nga shoqëria civile

-Naurela Llagami

Lista e kandidatëve për KLP

Nga trupa e Avokatisë

-Nuriha Seiti Meta

-Tartar Bazaj

Nga trupa e pedagogëve

-Genti Ibrahimi

-Sander Beci

Nga shoqëria civile

Alfred Balla

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.