Tiranë, vijon aksioni për ujin, shoqërohen në polici 8 persona

Kliko per me shume info

Që prej një javësh, ka nisur aksioni për ndërprerjen e paligjshme të ujit të pijshëm, si pjesë e reformës kombëtare të ujit.

Nga verifikimi në terren, janë konstatuar 8 raste abuzimi, të cilët janë shoqëruar nga policia. Mazniku theksoi se UKT është e vendosur që të përfundojë me inspektimin e gjithë bizneseve dhe nga 1 marsi të vijojnë verifikimet edhe te konsumatorët familjarë.

Kliko per me shume info

Deri tani janë janë verifikuar 280 biznese, dhe 15 grupe Task-Force po vijojnë aksionin në terren për verifikimin dhe ndërprerjen e të gjitha rasteve të lidhjeve të paligjshme nga bizneset, me qëllim përmirësimin e situatës së furnizimit me ujë të pishëm në kryeqytet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.