Stakohet nënstacioni i Radhimës, banorëve u kërkohet të evakuohen

Kliko per me shume info

Stakohet nënstacioni i Radhimës si pasojë e  përmbytjes.  Raportohet se janë stakuar fiderat që furnizojnë Radhimën, Tragjasin, Orikumin dhe Llogaranë.

Në zonën e Dukat-Orikumit të gjitha familjet që kanë banesat afër përroit të Izvorit janë njoftuar nga Bashkia e Vlorës që të evakuohen nga banesat dhe të marrin masat për largimin e bagëtive pasi rreshjet do të vazhdojnë.

Kliko per me shume info

“Ju lutemi të merrni masat për çdo situatë të pazakontë që mund të shkaktohet nga reshjet dhe sidomos banesat në afërsi të lumit” apelon Bashkia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.