Speciali grek habit me deklaratën e tij: Për çfarë jam stërvitur

Kliko per me shume info

Efthimiou Efthimious vazhdon të mohojë të ketë gisht në ekzekutimin e Devi Kasmit mbrëmjen e 29 janarit në Tiranë duke thënë se po e mbajnë pa asnjë fakt në burg.

Në një intervistë për një media greke, Efthimious lëshon një lum akuzash për policinë shqiptare duke theksuar se atyre iu duhej një autor për vrasjen në fjalë dhe gjetën atë.

Kliko per me shume info

“Jam stërvitur në jetën time vetëm për të mbrojtur jetë dhe jo që të marr jetë.

Policia shqiptare donte që të gjente një viktimë që të lehtësonte veten nga çështja dhe gjeti dike, pasi kishte siguruar disa të dhëna mbi gjatësinë dhe mjekrën e vrasësit, që përputhen me mua.

Pa asnjë fakt e prove, pa pistoletë pa shenja gishtash pa ADN”., – tha ai për mediat greke

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.