Shtyhen lejet e qëndrimit për emigrantët në Greqi

Kliko per me shume info

Një lajm i rëndësishmën vjen për emigrantët që jetojnë në Greqi.

Lejet e qëndrimit të emigrantëve shtyhen deri në fund të qershorit.  Bëhet fjalë për lejet të cilat kanë skaduar pas 18 dhjetorit 2017 dhe do të skadojnë deri më 28 shkurt 2018.

Kliko per me shume info

Ky vendim erdhi pas defektit në sistemin komjuterik të Ministrisë së Emigracionit. Mësohet se ky defekt nuk është riparuar akoma.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.