Shtoni uthull të bardhë kur lani rrobat në lavatriçe, rezultat fantastik

Kliko per me shume info

Lavatriçja është një elektroshtëpiake me vlerë shumë të madhe në shtëpi.

Kliko per me shume info

Por ama përdorimi i shpeshtë i saj shkakton edhe shkatërrim të shpejtë.

Myku dhe detergjentët mund të prishin funksionet normale të lavatriçes. Siç pastron rrobat edhe lavatriçja ka nevojë për t’u pastruar!

Një nga mënyrat më ekonomike dhe të efektshme për ta pastruar është ajo me uthull të bardhë.

Përveçse do largoj papastërtitë dhe aromat e këqija të lavatriçes, uthulla e bardhë do shërbej edhe si detergjent për të zbutur rrobat.

Mjafton të që të shtoni pak uthull të bardhë te vendi ku hidhni zbutësin e rrobave dhe të procedoni siç bëni zakonisht. Rrobat do të jenë më të pastra dhe lavatriçja nuk do të rrezikoj të dëmtohet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.