Shpenzon mbi 75.000 dollarë për idhullin e ”saj”, djali kthehet në femër por mban penisin

Kliko per me shume info

Një djalë ka hequr dorë nga gjinia e tij për t`u transformuar në një femër. Ai shpenzoi mbi 75,000 dollarë në kirurgji për t’u dukur si Kylie Jenner, të cilën e ka idhull.

Kyleigh Potts, 23 vjeç, nga Denver, Kolorado, është i fiksuar pas nënën së re, Kylie dhe vendosi që ta imitojë atë në çdo mënyrë.

Kliko per me shume info

Tre vite më parë, Kyleigh filloi mbushjen e buzëve, ku numëron më shumë se 40 procedura, duke i rregulluar ato rregullisht çdo tre muaj.

Për t`i ngjarë edhe më shumë yllit të reality TV, Kyleigh u fut në operacionin ku zvendësoi hormonet e tij si dhe bëri një implant të mjekrës dhe punoi pak më shumë me rregullimin e hundës.

Tashmë e transformuar në një femër, Kyleigh pohon se do të mbajë gjenitalet e saj mashkullore.Kyleigh tha:

Kam kaluar katër vitet e fundit duke e përsosur transformimin tim në gruan më të bukur që e kam njohur ndonjëherë”.Epo kësaj i thonë që fiksimet të bëjnë të humbësh dhe gjininë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.