Shën Valentini nuk do të festohet dhe as do të lejohet të flitet për të, masat drastike që janë marrë në këtë shtet

Kliko per me shume info

Dita e 14 shkurtit pritet me padurim nga të dashuruarit në të gjithë botën.

Por ky vend bën përjashtim. Bëhet fjalë për Pakistanin. Regullatori i mediave ka ndaluar transmetimet në kanalet televizive dhe radiostacionet që lidhen me Ditën e Shën Valentinit.

Kliko per me shume info

Ky vendim është marrë me një urdhër të Gjykatës së Lartë të Islamabadit që vitin e kaluar.

Në Pakistan këtë ditë e konsiderojnë një formë të imperializimit të Perëndimit, në kundërshtim me ndjenjën kombëtare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.