SHBA: Mbështesim anëtarësimin e Kosovës në OKB

Kliko per me shume info

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Këshillin e Sigurimit të Organizatës së Kombeve të Bashkuara, Nikki Haley, ka përsëritur edhe sot mbështetjen e shtetit të saj për Kosovën.

Në fjalimin e saj, Haley ka theksuar se Kosova ka përparuar mjaftë që nga periudha e pavarësisë së saj, dhe se SHBA-të janë të gatshme që ta ndihmojnë edhe më tutje Kosovën.

Kliko per me shume info

“ Ne e përkrahim fuqishëm Kosovën në anëtarësimin në të gjitha organizatat ndërkombëtare përfshirë edhe Organizatën e Kombeve të Bashkuara”, ka thënë Haley, duke i bërë thirrje Serbisë që të përafrojë marrëdhëniet e saj me Kosovën.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.