Salla bosh në Kuvend, mungon Ruçi dhe Gjiknuri

Kliko per me shume info

Kuvendi po vijon punimet në seancë plenare, ndërsa ajo që ka rënë në sy ishte fakti se gjatë diskutimeve për pr/ligjin mbi bursën e energjisë në sallë nga munguar ministri i Energjitikës dhe Infrastrukturës, Damian Gjiknuri, i cili është ministri i linjës në lidhje me çështjen në fjalë.

Por në një moment, gjatë fjalës së deputetit socialist Xhemal Qefalia, në sallë nga munguar edhe Gramoz Ruçi, Kryetari i Kuvendit, ndërsa asnjë nuk e drejtonte seancën.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.