Publikohet video e deputetit, bisedën perverse nga seanca e Kuvendit

Kliko per me shume info

Publikohet e plotë video e komunikimit të deputetit demokrat Ervin Salianji me BBM me GD. Nuk është e vështirë të kuptohet nga video dhe fotot teksti i plotë dhe komunikimi i dy personazheve.

Duket që janë kolegë dhe shumë të afërt. CNA nga biseda konstaton se G.D. ndoshta është një nga “mikeshat” më të ngushta të Ervin Salianjit. Nuk dihet pse ka ndodhur gjithë ky shkëmbim i fortë mesazhesh me fjalë banale por edhe me kontekste të forta erotike.

Kliko per me shume info

Më poshtë teksti, fotot dhe video e plotë e bisedës të Ervin Salianjit me GD. Në fakt vështirë për ta gjetur se kush ishte por gjithçka GD e zbuloi vetë me ndërhyrjet e saj, që tek ne nuk kanë asnjë vlerë.

Këta janë deputetët e parlamentit shqiptar, të zgjedhurit e Lulzim Bashës. Shikoni dhe lexoni:

Ora 10:28 e mëngjesit, seancë plenare Parlamenti i Shqipërisë.

GD – Bashkebiseduesi është Ervin Salianji, ai që shkruan.

GD: Pis

…..të vish si shk*rdhatë

Ptuuu

Se po na vjen ti si shk*rdhatë

Po erdhe

Pleh i ndyrë

Pasi ke shkelur çdo gjë

Ndyrësirë

Ta mbash mend e tu shkruftë në fytyrë

Që s’më dhe kurrë asnjë shpirt

Mallkuar

U përdrodhe për gjithkënd në vuajtje

ES: Jo s’të jap dot

Kur qan për ishin

Dhe ma thua si dramë

GD: Boll o ndyrësirë e ndyrë

ES: Gjej paqe

GD: Do ta shkarravis surratin

ES: Me ata që të bëjnë mirë

GD: Që vetëm më dërrmove

ES: Unë njeri pis jam

GD: Pleh

Pleh

ES: Po pleh jam

ES: Tragjedia dhe pështirësia jote

GD: Ndyrësi e kobshme

Si nuk u gëzove një herë

S’të kam kërkuar asgjë vetëm kam dhënë

Dhe arrite deri në atë ndyrësi

ES: Këto gjeji tek më të bukurit që q*

GD: Sa të më thuash

ES: Po i thua sikur i ke dhënë bukë qenit

Jo si kënaqësi e përbashkët

GD: Ti s’ke nevojë për gjë se je e madhe duhet të japësh

ES: Ke të drejtë

Paskam qenë një pleh

GD: Dhe pasi të japësh duhet të kënaqesh që jep

ES: Qen pleh

GD: Unë s’kam të drejtë

Unë jam dështim

ES: Paskam ndarë dhe divorcuar

GD: Q*u

Q*u

ES: Dhe Dait u paskam shkaktuar këtë

GD: Dhe ndyrësohu me kë do

ES: Po q*u ti me më të bukurit që q*

Siç e the

Une ndyrësi…..

Chat retracted (chat i tërhequr nga GD)/cna

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.