“E rëndë të flasësh sot për reformën në drejtësi, po bëhen arrestime politike”

Kliko per me shume info

Ish-ministrja e Integrimit, Klajda Gjosha e ftuar në “Tonight Ilva Tare” në Ora News, tha se sot është e rëndë të flasësh për reformën në drejtësi, teksa sipas saj po bëhen arrestime politike për të thënë se kjo reformë po zbatohet.

“Nuk e di çfarë duhet flasim për kandidaturat e KLP-së dhe KLGJ-së, ku ka pasur me qindra problematika, ku u përballëm me retorika të ashpra edhe me OMN-në që ne e zgjodhëm si garant. Mos të dalim tek arrestimet politike për të thënë se po zbatohet reforma në drejtësi” -tha Gjosha.

Kliko per me shume info

“Shqipëria sot është në luftë me vetveten për të pasur një shtet të së drejtës, një shtet të së drejtës ku besojnë shqiptarët. Është shumë e rëndë të flasësh për implementimin e reformës në drejtësi, që sot për mua është totalisht e bllokuar.Ne vazhdojmë të kemi raporte ndërkombëtare ku flitet për grupet kriminale të shpërndara në të gjithë Evropën. Kam qenë vetë 4 vjet dhe kam koordinuar këtë proces. Në qoftë se nuk pranojmë realitetin, nuk e luftojmë dot”, shtoi Gjosha.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.