Pse ndihemi të lodhur gjatë tërë kohës

E pyesni shpesh veten: “Pse jam kaq i lodhur gjatë gjithë kohës?” Nëse është kështu, ky artikull mund të ju ndihmojë për të kuptuar arsyet kryesore që qëndrojnë prapa lodhjes suaj konstante.

Ka shumë arsye për lodhje, duke përfshirë mungesën e gjumit, dietën e dobët, nivelin e stresit, si dhe kushte tjera mjekësor.

Kliko per me shume info

Lodhja mund të shkaktojë një sërë problemesh. Për shembull, rreth 1 në 25 shoferët e të rriturve raportojnë se bien në gjumë gjatë ngasjes.

LEXO EDHE:  “Nuk ka ilaçe për hepatitin C, nuk mjafton buxheti, rrezikohet jeta e të sëmurëve”

Rreth 72,000 përplasje dhe 44,000 lëndime çdo vit janë rezultat i ngasjes së përgjumur dhe kjo nuk do të thotë 6,000 përplasje fatale të shkaktuara nga shoferët e përgjumur.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here