Para dhe pushtet brenda familjes, kush janë gjyqtarët e martuar me prokurorë

Kliko per me shume info

Është publikuar lista e gjyqtarëve administrativë të martuar me prokurorë. ‘Open Spending Albania’ ka publikuar të dhënat për pasuri të funskionarëve të lartë publikë. Në listën janë gjyqtarëve të Gjykatës Administrative në Tiranë.

Ndërsa deklarimi i pasuri bëhet edhe për anëtarë të tjerë të familjes që janë me funksone të larta publike, shkruan newsbomb.al. Ndërkohë nga kjo listë janë nxjerrë edhe emrat e gjyqtarëve adminitrativë të martuar me prokurorë.

Kliko per me shume info

Më poshtë lista:

Arbena Ahmeti – Arens Çela (prokuror)

Bernina Kondi – Ervin Karanxha ( prokuror)

Bezart Kaçkini – Elida Kaçkini (prokurore)

Elda Vrioni – Markelian Koça (gjyqtar)

Enerjeta Shehaj – Erjon Shehaj (prokuror)

Gentiana Muçaj – Arjan Muçaj (prokuror)

Gentian Hamiti – Armida Hamiti (prokurore)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.