Pagat e pedagogëve, Ministria e Arsimit: Do i marrin brenda ditës

Kliko per me shume info

Ministra e Arsimit ka dhënë njoftimin e rëndësishëm në lidhje me pagat e pedagogëve. Ministria bën me dije se pagat e pedagogëve do të jepen brenda ditës së sotme.

“Ligji i arsimit të lartë mundësi e autonomisë financiare. Debati që zhvillohet te sfidat e rritjes së performancës”, thuhet në deklaratën e  Ministrisë.

Kliko per me shume info

“Ne besojmë fortë që të gjitha energjitë dhe debati të zhvillohet tek sfidat e rritjes së cilësisë, performancës, punësimi i të rinjve dhe akreditimi i programeve të studimit”, thuhet më tej.

Prej 10 ditësh pedagogët e Universitetit të Tiranës nuk kishin marrë pagën e muajit shkurt. Lidhur me këtë ata deklaruan se do të ngriheshin në grevë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.