Nuk i pranuan të dashurën, djali blen bombë të hedhë në erë prindërit

Kliko per me shume info

Një i ri është arrestuar pasi bleu një sasi eksplozivi për të vrarë prindërit e tij.

Gurtej Singh Randhaëa, nga Tettenhall, u arrestua në vitin 2017, pasi mori një sasi që ai mendonte se ishte një eksploziv për të vrarë babain dhe nënën e tij pasi ata nuk i pëlqenin vajzën që ai kishte të dashur dhe nuk e lejonin të martohej me të, pasi ajo ishte e racës së bardhë.

Kliko per me shume info

Ai u dënua për tetë vjet, gjykatësi tha se tregoi “guxim të mahnitur”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.