“Njeriu ujk” që po tmerron njerëzit

Kliko per me shume info

Një burrë, trupi i të cilit është pothuajse tërësisht i mbuluar me qime tani me krenari mburret me emrin e ri “njeriu ujk”.

Larry Gomez, nga San Bernardino, Kalifornia, është quajtur “njeriu ujk” sepse 98 përqind e trupit të tij, duke përfshirë edhe fytyrën e tij, është e mbuluar nga qime të zeza.

Kliko per me shume info

Ai ka lindur me hypertrichosis kongjenitale të përgjithësuar,një çrregullim i rrallë gjenetik që godet më pak se 100 njerëz në mbarë botën, duke përfshirë një numër të anëtarëve të familjes së tij.

Pamja që ai ka e ndihmoi të gjejë dashurinë e jetës së tij pasi u martua kohët e fundit me Alicia Martinez.

Duke u bërë thirrje të tjerëve të shohin përtej dukurive dhe të njihen me personin brenda, ai shpreson të përdorë historinë e tij për të frymëzuar të tjerët që të jenë të sigurt në lëkurën e tyre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.