Një fëmijë të dytë? Silva dhe Daffy e kanë përgjigjen në majë të gjuhës

Kliko per me shume info

Këngëtarja Silva Gunbardhi dhe partneri i saj Daffy kanë qenë të ftuar në emisionin “Kush vjen për drekë”.

Prej vitesh ata janë së bashku dhe gjithashtu janë prindër të një djali. Të pyetur nëse do të donin një fëmijë tjetër përveç Dalvit, ata u shprehën se ishte mjaft herët.

Kliko per me shume info

“Për shpirt nga një në ditë do doja” ,tha Dafi. Ndërsa këngëtarja theksoi se ishte mjaft e angazhuar për punë dhe nuk mundet të kujdeset për një fëmijë tjetër, të paktën për momentin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.