Ndotja akustike lidhet me sëmundjet e zemrës

Kliko per me shume info

Tirana është qyteti më i prekur nga ndotja akustike në Shqipëri për shkak të popullsisë së madhe por edhe trafikutZhurma e përditshme nuk është e keqe vetëm për veshët tuaj.

Por një studim i ri thotë se ndotja akustike është e keqe edhe për zemrën tuaj, shkruan Medical.

Kliko per me shume info

“Nuk ka asnjë dyshim se zhurma ju sëmur”, ka thënë njëri prej hulumtuesve.

Njerëzit dhe kafshët të cilët janë të ekspozuar në vazhdimësi në zhurmë, kanë mundësi më të lartë që të preken nga sëmundjet e zemrës, si: rregullimi koronar arterial, hipertensioni arterial, sulmet dhe dështimi i zemrë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.