Lind qengji me 5 këmbë, e ëma e braktis pas lindjes

Kliko per me shume info

Qengji ka lindur 2 javë më parë në një fermë në Cornsay.

Pronarja e saj, Angie Jewitt e quajti ‘Hope’ sepse shanset e saj për të mbijetuar ishin të pakta.

Kliko per me shume info

Hope u braktis nga nëna e saj sapo lindi dhe tani Angie kujdeset vetë për të.

Shanset që qengjat të lindin me 5 këmbë janë 1 në 1 milion. Dhe është ende e paqartë se çfarë e shkakton, transmeton oranews.

Këmba e pestë e Hope është shumë e zhvilluar por kjo nuk e pengon atë të ecë edhe pse pjesa më e madhe e kafshëve të lindura me deformime nuk jetojnë gjatë.

Por Hope sipas veterinerëve nuk ka nevojë për operacion për të pasur një jetë të gjatë e të lumtur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.