Kush është veterani i shërbimeve sekrete iraniane që ka ardhur në Shqipëri

Kliko per me shume info

Irani ka sjellë në vendin tonë, si sekretar të parë të Ambasadës në Tiranë. Mostafa Roodaki, i cili sipas ‘NCRI’, është agjent veteran i Shërbimit Inteligjent të Republikës Islamike.

‘NCRI’, është faqja e organizatës së muxhahedinëve, dhe bën me dije se Roodaki më herët ka qenë në Ministrinë e Inteligjencës në Iran.

Kliko per me shume info

Gjatë viteve 2010-2014, ai ka mbuluar ambasadën austriake si ekspert politik.

Në vitin 2014, Roodaki u kthyer në Teheran, duke shërbyer sërish në shërbimet inteligjente iraniane.

Mostafa Roodaki ka hapur në Tiranë, dy organizata që kanë për funksion propagandën kundër muxhahedinëve në Shqipëri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.