KLGJ dhe KLP, Donald Lu: Politikanë të majtë e të djathtë kanë frikë nga reforma

Kliko per me shume info

Ambasadori amerikan Donald Lu ka komentuar përzgjedhjen e anëtarëve për KLP dhe KLGj, dy institucione të reja të reformës në drejtësi.

Donald Lu, në një reagim në faqen zyrtare të Ambasadës Amerikane shprehet se politikanë si të majtë dhe të djathtë kanë frikë nga reforma në drejtësi.

Kliko per me shume info

Por ai shton se edhe pse nuk bashkëpunuan për zgjedhjen e anëtarëve të KLP dhe KLGJ, lajmi i mirë është që anëtarët u përzgjodhën rastësisht. Lu thotë se i beson më shumë një përzgjedhje rastësore sesa nga politikanët.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.