Këtu mund të pushojnë vetëm femrat! Ky është resorti ultra luksoz që përjashton meshkujt (FOTO)

Kliko per me shume info

Një sipërmarrës amerikan po hap një resort pushimi në një ishull në Finlandë ku nuk lejohen burra.

Oazi “SuperShe” eshtë në ndërtim e sipër në arkipelagun e Helsinkit dhe do të hapet vetëm për mysafiret femra më vonë këtë vit, të cilat kanë nevojë të tërhiqen nga përditshmëria dhe të trajtojnë veten e tyre.

Kliko per me shume info

Meshkujt do të ndalohen që të shkelin në këto dhjetë kabina, një hapsirë e cila krijohet si një oaz “ultra-luksoze dhe e fokusuar në shëndetësi”. /lajmifundit.al

Burimi:http://www.dailymail.co.uk/news/article-5361699/The-Finnish-island-men-BANNED.html




LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.