Kaos në zyrat e gjendjes civile, bllokohet puna prej dy orësh

Kliko per me shume info

Kaos në të gjithë territorin e vendit. Prej dy orësh, në zyrat e gjendjes civile nuk punohet, duke i lënë qytetarët në pritje të gjata.

Shkak për këtë situatë kaotike është bërë rënia e sistemit, ndërkohë që autoritetet kanë nisur të marrin masat për rikthimin e sistemit në punë dhe rinisjen e shërbimit.

Kliko per me shume info

Kjo situatë është përsëritur edhe pak javë më parë, por defekti u riparua brenda disa orësh.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.